ПОЛЕТ С МОТОРЕН ДЕЛТАПЛАНЕР

Изпитай тръпката от полета с мото-делтапланер!

Моторният делтапланер се характеризира с типичното за делтапланера балансно управление чрез изместване на центъра на тежестта. Разликата е единствено в наличието на моторна тяга от надежден двигател. Това елиминира физическите усилия и изисквания към пасажера (напр. не трябва да тича на излитане и кацане) и минимизира рисковете от контузии. Мото-делтапланера Ви дава усещането за полет с делта планер, като в същото време прави възможно летенето в по широки граници на метео условията. По време на полета Вие ще сте под постоянното наблюдение на опитен пилот - моторен делтапланера е двуместен - за пилот и пасажер. Свободата и удоволствието, което ще изпитате от полета, са абсолютно ненадминати!

Метеорологичните условия и ограниченията на този тип летателен апарат правят възможно летенето до 2-3 часа след изгерва и 2 часа преди залеза на слънцето. Това касае вашият комфорт и безопасност по време на полета. Небето е зашеметяващо красиво по време на изгрев и залез и вие ще сте щастливи, че сте направили това усилие. 

 

Имайте в предвид, че полета с моторен делтапланер е възможен само в идеални метеорологични условия по преценка на инструктора. Ако метео условията се влошат, междувременно вашият полет ще бъде отложен за друг удобен за вас ден.

Ние извършваме полети с моторен делтапланер близо до София. Излитането и кацането е от едно и също място. Това е много добра възможност за групи от желаещи да полетят. Много по-приятно е да споделите това страхотно преживяване!

Имате ли вече подаръчен ваучер? Моля свържете се с нас 3-4 дни преди желаната от вас дата за летене. Ние ще погледнем метео прогнозата и ще ви информираме, къде и кога да дойдете.

  • Това е идеална възможност за хора, които имат двигателни увреждания, да изпитат насладата от летенето, тъй като полетът с моторен делтапланер не изисква никакви физически усилия.

  • Носете си  ръкавици, слънцезащитни очила, яке против вятър и дрехи подходящи за сезона. Не се препоръчват къси панталони, но шапка и слънцезащитен крем са препоръчителни през лятото.

  • Стандартен полетът е с продължителност 15 мин. Предлагаме също и 30 и 60 минутни полети .

  • В цената на полетът е включено видеозаснемане с HD action cam Go Pro.

  • Има изискване относно теглото на пасажера. То трябва да бъде между 30 и 120 кг.

  • Деца на възраст между 7 и 18 години трябва да бъдат придружени от родител.

  • От съображения за сигурност и безопасност, пасажери, употребили алкохол или наркотици, няма да бъдат допуснати до полет!

  • Всички пасажери ще бъдат информирани за рисковете от полета с моторен делтапланер и ще подпишат декларация за освобождаване от отговорност. 

​​

0

+359 888 02 41 43

+359 882 26 76 23

2003- 2017 ©All rights reserved. Vertical Dimension paragliding club