Парапланеризмът  Ви предлага възможността да погледнете на света от тотално различна перспектива.

Обучението по парапланеризъм изисква решителност и усилия, но резултатите много скоро идват и Вашият първи нисък полет ще бъде един от най внушителните моменти във Вашия живот.

Ние обучаваме малки групи по 1-4 ученика и моделираме нашата учебна методика според индивидуалните особености на отделния курсист. Заниманията са гъвкави във времето и позволяват на курсистите да се обучават според тяхното свободно време. Най добрите месеци за обучение са от Август до Ноември включително.

Курс за НАЧИНАЕЩ ПИЛОТ (IPPI - PARA PRO 3 и / или APPI 3 програма)- това е курс, в който курсистът без да е имал какъвто и да е досег с парапланеризма, започва да изучава основите на този спорт.  Ученикът придобива необходимите умения за излитане от хълм, управление на парапланера във въздуха и кацане под контрола на инструктор с радиовръзка. След това ученикът развива своите умения за склоново реене, термично летене, техники за бърза загуба на височина и т.н.. Под контрола на инструктор Вие ще изграждате собствена преценка за движенията на въздуха, метеорологичните условия и аеродинамиката на парапланера, което е важна база за вашето бъдещо развитие като пилоти, и ще допринесе за вашето безопасно летене.

  • Цената на курса е 1000 лв. В цената на курсa е включена пълна екипировка (парапланер, сбруя, запасен парашут, каска и радиостанция). Необходимо е да си носите планински обувки, обхващащи глезена, и подходящи за планина дрехи (дебела блуза, ветровка и дълъг панталон).

  • Цената на Para Pro спортен лиценз и Vertical Dimension членски внос za годината е 110 лв. първоначално и 80 лв. подновяване всяка година.

Ние се гордеем, че сме представители на водещи в света производители на екипировка за парапланеризъм. Екипировката, с която провеждаме обучението, е сертифицирана и подходяща за тази дейност.

Обадете ни се, ако проявявате интерес към нашето обучение, и ще се срещнем за първоначално интервю.

0

+359 888 02 41 43

+359 882 26 76 23

2003- 2017 ©All rights reserved. Vertical Dimension paragliding club