МОТИВАЦИОНЕН ПОЛЕТ С МОТОРЕН ПАРАПЛАНЕР

Идеална възможност за вашият първи полет!

Моторният парапланер (по-известен като паратрайк) е комбинация от парапланер и трайк с две седалки и двигател с пропелер в задната част. Това елиминира физическите усилия и изисквания към пасажера ( - например не трябва да тича на излитане и кацане) и минимизира рисковете от контузии. По време на полета вие ще сте под постоянното наблюдение на опитен пилот- паратрайка е двуместен - за пилот и пасажер. Парапланерът се пилотира от лицензиран, опитен пилот Цветан Цолов - световен шампион по парапланеризъм в дисциплината целно кацане. Този мотивационен полет може да е първата стъпка към пълен курс на обучение до получаване на пилотски лиценз. Всичко, което трябва да направите, е да се настаните удобно в седалката и да се насладите на полета

 

Кога? Ние предлагаме мотивационни тандемни полети 7 дни в седмицата целогодишно. Метеорологичните условия и ограниченията на този тип летателен апарат правят възможно летенето до 2-3 часа след изгрева. Това касае вашият комфорт и безопасност по време на полета. Небето е зашеметяващо красиво по време на изгрев и залез и вие ще сте щастливи, че сте направили това усилие.

 

Имайте предвид, че полета с паратрайк е възможен само в идеални метеорологични условия по преценка на инструктора. Ако метео условията се влошат, междувременно, вашият полет ще бъде отложен за друг удобен за вас ден.

Къде? Летателна площадка, от които извършваме полетите с паратрайк, се намират само на 15 мин. северно от Софиямежду с. Мрамор и  с. Доброславци, Ул. Доброславско Шосе. Излитането и кацането е от едно и също място. Това е много добра възможност за групи от желаещи да полетят. Много по-приятно е да споделите това страхотно преживяване! 

  • Носете си  ръкавици, слънцезащитни очила, яке против вятър и дрехи подходящи за сезона. Не се препоръчват къси панталони, но шапка и слънцезащитен крем са препоръчителни през лятото.

  • Продължителността на полета зависи от ваучера.

  • В цената на полетът е включено видеозаснемане с HD action cam Go Pro.

  • Има изискване относно теглото на пасажера. То трябва да бъде между 30 и 120 кг.

  • Деца на възраст между 7 и 18 години трябва да бъдат придружени от родител.

  • От съображения за сигурност и безопасност, пасажери, употребили алкохол или наркотици, няма да бъдат допуснати до полет!

  • Всички пасажери ще бъдат информирани за рисковете от полета с паратрайк и ще подпишат декларация за освобождаване от отговорност. 

0

+359 888 02 41 43

+359 882 26 76 23

2003- 2017 ©All rights reserved. Vertical Dimension paragliding club